Mijn Bibliotheek

Laden...
Resultaten 1 - 5 van 6

Gepubliceerd op: woensdag 29 augustus 2018

Als lid van de Bibliotheek kun je gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of wegwijs te worden in een computerprogramma. Als extra bonus krijg je elke maand van ons een korte cursus cadeau. Kies vandaag nog een cursus uit ons aanbod.

Gepubliceerd op: zondag 03 juni 2018

Uw boeken Dichtbij Huis bezorgd!
Houdt u van lezen maar is de Bibliotheek te ver weg of lastig om er te komen? Bibliotheek Dinkelland maakt het u makkelijk: Bibliotheek Dichtbij huis! (breng- en afhaalpunt). Reserveer vanuit huis op elk moment van de dag en de materialen worden zo spoedig mogelijk bezorgd.
Op de volgende locaties zijn boeken en andere materialen zoals DVD’s af te halen:
- Kulturhus de Mare, Nieuwewemestraat 3 Noord-Deurningen.
- Kulturhus Rossum, Thijplein 1 Rossum
- Trefpunt Weerselo, Legtenbergerstraat 6 Weerselo

Hoe werkt het:
• Reserveer elk boek dat u wenst via onze site (www.bibliotheekdinkelland.nl). Een geldig
bibliotheekabonnement is noodzakelijk
• Klik op "Kies een afhaalpunt" en daarna op uw favoriete locatie
• Het boek bezorgen wij bij uw gekozen afhaalpunt
• U haalt het boek uit de Bibliotheekboekenkast
• Het boek is al uitgeleend aan uw bibliotheekpas, dus u kunt het zo meenemen
• In te leveren materialen hoeft u alleen maar op de inleverplank te zetten of in het inleverkrat te leggen.

Weet u dat:
• U ook snel en makkelijk kunt reserveren via de Bibliotheek Wise app op telefoon of tablet?
• U alle boeken op de afhaalpunten kunt inleveren ook al zijn ze ergens anders geleend?
• U een uitleentermijn van 3 of 4 weken hebt maar er extra transportdagen bij op komen?
• Alle boeken en dus ook de nieuwste te reserveren zijn?

Gepubliceerd op: dinsdag 20 juni 2017
Leen je regelmatig cd's en vraag je weleens een cd aan die je (nog) niet kunt lenen in je Bibliotheek? Met ingang van 1 mei wordt hiervoor een bedrag in rekening gebracht en betaal je voor iedere cd en muziekdvd-aanvraag:
• € 2 voor cd's en muziekdvd's die uit de collectie van de Overijsselse Bibliotheken geleverd worden en
• € 3 voor cd's en muziekdvd's uit de collectie van de Centrale Discotheek Rotterdam (CDR).
Ben je in het bezit van een Topabonnement dan betaal je geen leengeld voor het lenen hiervan.
Nadat wij de aangevraagde cd of muziekdvd voor je hebben klaargezet registreren wij dit bedrag. Dit kun je later met pinpas betalen in de Bibliotheek of via iDeal.

Gepubliceerd op: maandag 20 maart 2017
Elke dinsdagmorgen van 09.30 uur tot ongeveer 11.30 uur in de vestiging Denekamp.
Het computerinloopspreekuur is bedoeld voor iedereen met een computervraag, of het nu gaat om een iPad of ander merk tablet, een pc of laptop. Alle vragen worden zo goed mogelijk beantwoord door deskundige vrijwilligers. Iedereen is van harte welkom, ook niet leden van de Bibliotheek.