Mijn Bibliotheek  

Laden...
Resultaten 1 - 5 van 9

Gepubliceerd op: maandag 02 juli 2018

Tijdens de zomervakantie, van 29 juli tot en met 26 augustus, zijn de bibliotheekvestigingen beperkt open. 

Denekamp is elke werkdag geopend van 09.00 - 16.00 uur en elke maandag ook van 16.00 - 20.00 uur. De zaterdagen is de bibliotheek  dus gesloten. 

Ootmarsum is in deze periode alleen maandags van 13.30 - 20.00 uur geopend. 

Bij Afhaalpunt 't Trefpunt worden in deze periode geen materialen bezorgd en opgehaald omdat 't Trefpunt dan gesloten is.

Bij Afhaalpunt Kulturhus de Cocer kunt u van 23 juli tot en met 2 september elke donderdagmorgen van 08.00 - 09.30 uur  terecht om uw gereserveerde materialen terug te brengen en/of af te halen.

Gepubliceerd op: zondag 01 juli 2018

Je vakantie wordt nog leuker met de VakantieBieb. In de app vind je meer dan 60 e-books voor jong en oud, die je twee maanden mag lenen. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Je leest de e-books eenvoudig op je tablet of smartphone. Dat scheelt dus weer boeken sjouwen. Ga naar Google Play of de App Store en download de app!

Ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Dan maak je ook nog eens kans op een iPad mini. Hoe? Stuur ons een kaartje met daarop jouw favoriete e-book uit de VakantieBieb. Lees meer over de actie en spelvoorwaarden op www.vakantiebieb.nl.


De VakantieBieb is open van 1 juli tot en met 31 augustus. Veel leesplezier!

Gepubliceerd op: zondag 03 juni 2018

Uw boeken Dichtbij Huis bezorgd!
Houdt u van lezen maar is de Bibliotheek te ver weg of lastig om er te komen? Bibliotheek Dinkelland maakt het u makkelijk: Bibliotheek Dichtbij huis! (breng- en afhaalpunt). Reserveer vanuit huis op elk moment van de dag en de materialen worden zo spoedig mogelijk bezorgd.
Op de volgende locaties zijn boeken en andere materialen zoals DVD’s af te halen:
- Kulturhus de Mare, Nieuwewemestraat 3 Noord-Deurningen.
- Kulturhus Rossum, Thijplein 1 Rossum
- Trefpunt Weerselo, Legtenbergerstraat 6 Weerselo

Hoe werkt het:
• Reserveer elk boek dat u wenst via onze site (www.bibliotheekdinkelland.nl). Een geldig
bibliotheekabonnement is noodzakelijk
• Klik op "Kies een afhaalpunt" en daarna op uw favoriete locatie
• Het boek bezorgen wij bij uw gekozen afhaalpunt
• U haalt het boek uit de Bibliotheekboekenkast
• Het boek is al uitgeleend aan uw bibliotheekpas, dus u kunt het zo meenemen
• In te leveren materialen hoeft u alleen maar op de inleverplank te zetten

Weet u dat:
• U ook snel en makkelijk kunt reserveren via de Bibliotheek Wise app op telefoon of tablet?
• U alle boeken op de afhaalpunten kunt inleveren ook al zijn ze ergens anders geleend?
• U een uitleentermijn van 3 of 4 weken hebt maar er extra transportdagen bij op komen?
• Alle boeken en dus ook de nieuwste te reserveren zijn?

Gepubliceerd op: donderdag 03 mei 2018
De Bibliotheek Dinkelland brengt mensen met elkaar in contact. In de vestiging Denekamp is elke dinsdagochtend een inloopspreekuur voor mensen met computervragen. Het team dat dit begeleidt is op zoek naar twee enthousiaste vrijwilligers die zich hiervoor willen inzetten. De Bibliotheek Dinkelland is op zoek naar versterking!
Bent u enthousiast, vindt u het leuk om voor anderen iets te betekenen en samen te werken? Dan horen we dit graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

De Bibliotheek Dinkelland is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mee willen bouwen! Mocht u belangstelling hebben dan horen we het graag! U kunt contact opnemen met Henk Rengerink per mail ( ) of telefonisch (0541-351710 tijdens kantooruren). U kunt natuurlijk ook binnenlopen bij een van de inloopochtenden op een van de dinsdagen van 09.30 – 11.30 uur. U bent van harte welkom!

Gepubliceerd op: zondag 10 september 2017
Als lid van de Bibliotheek kun je gratis twee online cursussen volgen. Om een nieuwe hobby te ontdekken of een vreemde taal te leren. Om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling of wegwijs te worden in een computerprogramma. Als extra bonus krijg je elke maand van ons een korte cursus cadeau. Kies vandaag nog een cursus uit ons aanbod.