Mijn Bibliotheek

Laden...

Twee nieuwe iPad / iPhone cursussen

Basiscursus iPad / iPhone voor beginners (of met heel weinig ervaring) op gebied van internet en e-mail.
Maak stap voor stap kennis met de belangrijkste functies en opties van de iPad / iPhone.
Deze cursus, voor beginners of met deelnemers met weinig ervaring, wordt gegeven op 4 opeenvolgende maandagmiddagen (van elk twee uur) Start vanaf eind oktober. Aan de orde komen o.a. basishandelingen en de belangrijkste onderdelen zoals gebruik van het aanraakscherm en toetsenbord; het gebruik van een aantal apps; verbinding maken met internet via wifi; de basis van e-mailen; surfen op internet.
Ook aan veilig internette/e-mailen en privacy wordt aandacht besteed.
De cursisten moeten zelf een iPad meebrengen.
Om te zorgen voor een optimaal resultaat zal de cursus uit kleine groepen van maximaal 2-3 cursisten bestaan.
Voor meer informatie kunt u kijken op onze website (www.bibliotheekdinkelland.nl) en inschrijven kan middels een aanmeldingsformulier bij de klantenservice van de bibliotheek in Denekamp of Ootmarsum.
.
De cursusprijs is € 45,00; bibliotheekleden betalen € 40,00

Folder downloaden kan hier

Apple iPad / iPhone voor gevorderden
De cursus is bedoeld voor 50-plussers die al ervaring hebben met de basismogelijkheden van de iPad en regelmatig bezig zijn met internetten en e-mailen.
De cursus wordt gegeven op 4 opeenvolgende dinsdagmiddagen (van elk drie uur). Start vanaf eind oktober. In een rustig tempo en in begrijpelijke taal leert u uw iPad beter kennen en u leert optimaal gebruik te maken van de vele mogelijkheden van IOS. Downloaden van apps, beter internetten en e-mailen, omgaan met foto en video, iCloud, instellingen, het komt allemaal aan de orde. Ook wordt aandacht gegeven aan privacy en veilig internetten/e-mailen.
Om te zorgen voor een goed resultaat zal de cursusgroep uit 4 tot 6 cursisten bestaan.
De cursusprijs is € 60,00; bibliotheekleden betalen €. 54,00.

Folder downloaden kan hier