Mijn Bibliotheek

Laden...

meisje achter pcWilt u op de hoogte blijven van het nieuws en de activiteiten van de Bibliotheek Dinkelland?
Log dan in op onze website en wijzig uw voorkeur bij 'Nieuwsbrieven'. U kunt deze instellingen ten allen tijde weer veranderen.

• Bent u lid van de Bibliotheek Dinkelland en ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet? Log dan hier in en ga via het menu naar ‘Mijn gegevens’.en vul bij Nieuwsbrief ontvangen via wijzigen 'Ja' in en klik op 'Opslaan'.
  • Bent u geen lid van de Bibliotheek Dinkelland en wilt u toch graag onze nieuwsbrief ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Ga hier naar het aanmeldformulier. Na aanmelding kunt u met het e-mailadres en wachtwoord inloggen op deze website om uw nieuwsbrieven te beheren.

Vragen en/of opmerkingen

Bent u enthousiast over de Bibliotheek en onze nieuwsbrief? Vertel het aan vrienden, familie en buren. Voor vragen en/of opmerkingen over deze nieuwsbrief, kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.