Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Training: Solliciteren voor introverten

Denk je eerst na voordat je spreekt? Bereid je je graag goed voor? Wil je liever weloverwogen besluiten nemen? Dan ben je waarschijnlijk introvert. Als je gaat solliciteren kan dat in deze tijd lastig zijn.

Veel tips om op de arbeidsmarkt te komen lijken vooral te passen bij extraverte mensen; veel netwerken, ‘gewoon’ langs gaan bij bedrijven en aan iedereen vertellen hoe goed je bent. Introverte mensen hebben andere kwaliteiten. In deze workshop van HR-professional en loopbaanadviseur Yvonne Vetketel leer je hoe je juist met deze specifieke introverte kwaliteiten een ijzersterke indruk op de arbeidsmarkt maakt!

Aanmelden en kosten

Deze activiteit is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. Aanmelden is verplicht. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten.

Aanmelden is verplicht en kan via onderstaande aanmeldknop of bij de klantenservice in de Bibliotheek.

AANMELDEN

Online deelnemen

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met een Zoomlink. Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De Bibliotheek helpt je als dat nodig is. Aarzel dus niet en meld je aan!

Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van jouw e-mailadres door de Bibliotheek en het sturen van informatie na afloop van de activiteit waaraan je deelnam.

Meer activiteiten

Een groot aantal Bibliotheken in Overijssel bieden samen een compleet voorjaarsprogramma voor werkzoekenden. Voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling, of je nu tijdelijk geen baan hebt, wilt veranderen van baan of gewoon je CV wilt bijhouden. Zo kun je bijvoorbeeld meer leren over hoe je LinkedIn kunt inzetten, hoe je jouw eigen netwerk gebruikt, waar jouw talenten liggen of hoe je jezelf presenteert tijdens sollicitatiegesprekken.

Bekijk hier alle activiteiten.

Datum woensdag 1 juni 2022
Tijd 10:00 tot 12:00 uur
Waar Online evenement
Voor wie Volwassenen (18+)