Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Spreekuur Formulierenservice en thuisadministratie

Spreekuur Formulierenservice en thuisadministratie

Soms kan de administratieve rompslomp je boven het hoofd groeien, weet je niet meer wat je met al die brieven en formulieren moet of zijn er schulden ontstaan. Wijkracht Dinkelland kan je daarbij helpen. 

De ondersteuning kan variëren van een goed advies of hulp tot het ordenen en op orde houden van je (financiële) administratie (Thuisadministratie) en hulp bij het invullen van aanvragen van voorzieningen en (financiële) regelingen binnen de gemeente Dinkelland (Spreekuur Formulierenservice). Er kan ook hulp worden geboden bij schulden.

Hoe werkt het?

Thuisadministratie
De vrijwilliger die jou gaat begeleiden wordt ondersteund door de coördinator van TAFD (dit staat voor Thuisadministratie en Formulierenservice Dinkelland). De coördinator verzorgt de kennismaking, intake en koppeling van jou aan de vrijwilliger. Deze vrijwilliger komt bij je thuis. De ondersteuning die wij bieden is altijd gratis en het kan voor een korte of langere tijd zijn. 

Spreekuur Formulierenservice
Spreekuur Formulierenservice is er elke donderdag in de oneven weken van 09.00 - 10.30 uur. Te beginnen op donderdag 23 mei. Je kunt hier ook terecht voor vragen of doorverwijzing naar ondersteuning bij je Thuisadministratie. 

Contact

Wil je graag een beroep doen op ondersteuning via TAFD, stuur dan een mail naar . Liever telefonisch conctact, dan kun je op dinsdag t/m vrijdag bellen naar TAFD coördinator Marc Oude Vrielink, telefoon 06-34360624.

Bezoekadres

Kulturhus Denekamp
Oranjestraat 21
7591 GA Denekamp
088-9455722