Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Taalpunt Dinkelland

Wil je beter leren lezen, spreken, schrijven of luisteren? Kom naar het Taalpunt! Wij kijken samen naar wat je wilt leren en helpen je zoeken naar een cursus of Taalcoach in de buurt. Je krijgt advies op maat en iedereen is welkom!

Het Taalpunt is de plek waar vraag en aanbod op het gebied van laaggeletterdheid wordt samengebracht. Het Taalpunt is in de Bibliotheek. Er zijn boeken en andere materialen om te oefenen met lezen en schrijven. Ook staan er computers om mee te werken. En je kunt er boeken, films, tijdschriften en muziek lenen.

Het Taalpunt voor informatie en advies bevind zich in de Bibliotheek Denekamp:

Dinsdag 09.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 09.00 – 12.30 uur

Vrijwilliger worden?

Taalpunt Dinkellan kan jouw hulp goed gebruiken. Beheers je de Nederlandse taal goed en wil je die kennis doorgeven? Ben je geïnteresseerd in andere culturen? Heb je een praktische instelling, een gezond portie geduld en creativiteit? Dan is dit wellicht iets voor jou.

Ga je de uitdaging aan? Neem dan contact op met de Taalcoördinator Henk Rengerink. Te bereiken onder nummer 0541-351710 (dinsdag en vrijdag) of stuur een e-mail naar Taalpunt Dinkelland.