Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Servicepunt Vrijwillige inzet

Het Servicepunt Vrijwillige Inzet houdt spreekuur voor jou. Wij begeleiden geïntersseerden richting vrijwilligerswerk. Wij geven informatie en advies op het gebied van vrijwillige inzet. Daarnaast brengen wij vraag en aanbod in kaart.

Dit doen wij door onze vacaturebank te vullen en gebruik te maken van onze publicatiekanalen. Ook kunnen we gebruik maken van onze adviseur verenigingen en vrijwillige inzet van het netwerk van de buurt.

Wanneer is een bezoek aan ons spreekuur interessant?

Wil je je tijd en talent inzetten voor een andere? Zoek je de verbinding met anderen en weet je nog niet hoe? Wil je iets doen waar je blij van wordt? Heb je een goed idee waar ook anderen wat aan kunnen hebben?  Wil je afpsraken maken over inzetbaarheid? Ben je op zoek naar vrijwilligers? Of wil je advies over de vacaturetekst?

Is je vraag of idee nog niet helemaal duidelijk?

Ook dan ben je welkom: wij luisteren graag en denken met je mee.
Kortom: Wij zijn in de buurt voor jou!

Servicepunt Vrijwillge Inzet
Bibliotheek Dinkelland