Direct naar de inhoud

Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

KidsLab: Photoshop een dierenmens 

KidsLab: Photoshop een dierenmens 

Kidslab i.s.m. Tetem

Er zijn verschillende programma's waarmee je kun 'photoshoppen', zo kun je foto's bewerken en hele grappige en vreemde plaatjes maken. Pixlr is een gratis programma dat online werkt.

Je leert met dit programma werken en we maken een persoon met een dierenkop die ook nog eens op een bijzondere plek staat. Maak jij een brandweerman met leeuwenkop? Of een ballerina met een poezenhoofdje? Of misschien verzin jij nog wel iets heel anders!

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 10 april) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 10 februari van 15:00 - 16:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop het volgende nodig:

  • Een extra computer of laptop waarop je de website https://pixlr.com/nl/ open hebt staan. Voor deze workshop kan je het beste 2 computers/laptops naast elkaar hebben staan (1 voor het volgen van de Zoomsessie en 1 om de workshop uit te voeren).
  • Download het ZIP bestand voor alle afbeeldingen waarmee we gaan werken (ZIP bestand dierenmens)
Datum zaterdag 10 april 2021
Tijd 15:00 tot 16:30 uur
Waar Online evenement
Voor wie Jeugd 8 t/m 15 jaar
Prijs Gratis