Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

KidsLab Make-It workshop: Elektronische wenskaart

Je plakt eenvoudige elektronische circuits met geleidende kopertape en maakt je eigen wenskaart met een speciale elektronische boodschap. Bijvoorbeeld lichtjes die oplichten als je de kaart opent. Naar wie ga jij de wenskaart toesturen?

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 26 mei) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 26 mei van 15:00 - 16:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

• Kit: Elektronische wenskaart (betellen via Bestel Tickets)
  • Kleurpotloden
  • Stiften
  • Plakband
  • Schaar

Make-It Elektronische wenskaart kit bestellen
Om mee te kunnen doen aan deze workshop kun je je tot en met 24 mei aanmelden via onderstaan button (Bestel Tickets). Daarna kun je de Kit "Elektronsiche wenskaart" ophalen tijdens de openingsuren van de Afhaalbibliotheek

Datum woensdag 26 mei 2021
Tijd 15:00 tot 16:30 uur