Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

KidsLab Make-It workshop: Robot-hand

Altijd al willen weten hoe je vingers van binnen bewegen? Ga dan aan de slag met je eigen robot-hand. Wanneer je alle materialen hebt gekoppeld kan je de robot-hand laten bewegen. Lukt het jou om een duim op te steken?

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 15 mei) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 15 mei van 15:00 - 16:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

• Kit: Robot Hand (betellen via Bestel Tickets)

• Schaar

Make-it Robot-hand kit bestellen
Om mee te kunnen doen aan deze workshop kun je je tot en met maandag 10 mei aanmelden via onderstaande button (Bestel Tickets). Daana kun je de Kit 'Robot-hand" ophalen tijdens de openingsuren van de Afhaalbibliotheek.

Datum zaterdag 15 mei 2021
Tijd 15:00 tot 16:30 uur