Direct naar de inhoud

Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Embleem ontwerpen in Inkscape

Embleem ontwerpen in Inkscape

KidsLab i.s.m Tetem

Wellicht weet je niet wat een embleem is, maar je hebt het al vast eens gezien. Emblemen zijn geborduurde afbeeldingen die je op een stuk stof naait. Denk daarbij aan een logo van een voetbalteam, een insigne bij de scouting of een smiley.

Vandaag ga je zelf een embleem ontwerpen voor bijvoorbeeld op je T-shirt of tas. Bedenk eerst een ontwerp en ga dan aan de slag met het gratis programma Inkscape.

Heb je je ontwerp af en wil je graag het embleem thuis ontvangen? Dat kan door je nu in te schrijven voor deze workshop (Bestel Tickets). Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je zo snel mogelijk een gratis voucher. Je stuurt je ontwerp samen met de voucher op naar . Wij gaan het embleem voor je maken in ons MaakMeeLab. Zodra deze klaar is, sturen wij de sticker per post naar je toe.

Deelname workshop
Klik op deze gratis zoomlink (zoomsessie 23 februari) voor deelname aan de online KidsLab workshop op 23 februari van 13:30 - 14:30 uur en zorg dat je alle benodigdheden bij de hand hebt. Je mag natuurlijk je beeld en geluid uitzetten als je dat prettiger vindt. We gaan er samen met de kinderen een gezellige en leerzame online KidsLab middag van maken!

Benodigdheden
Naast een computer om de online Zoomsessie te volgen heb je voor deze workshop de volgende huis-, tuin- en keukenspullen nodig:

  • Een extra laptop/computer om op te werken (of je start de Zoom meeting op een tablet)
  • Het programma Inkscape op de extra laptop (gratis te downloaden via: https://inkscape.org/ (let op: dit werkt alleen op een computer of laptop)
  • Het stappenplan uitgeprint (dit is niet perse nodig, maar wel handig om alle stappen te volgen)
  • Het bestelformulier om je textielsticker te bestellen (optioneel)
Datum dinsdag 23 februari 2021
Tijd 13:30 tot 14:30 uur
Capaciteit 25
Beschikbaar 25
Waar Online evenement
Voor wie Jeugd 9 t/m 12 jaar
Prijs Gratis
Inschrijven is niet (meer) mogelijk