Hieronder vind je alle informatie over de leenvoorwaarden van de Bibliotheek Dinkelland.


Leenvoorwaarden 2011


LENEN
Met een bibliotheekpas kun je in al onze vestigingen lenen. Inleveren van materialen mag bij alle vestigingen in Zwolle.  De uitleentermijn van de materialen is 3 weken. Je kunt geleende materialen twee keer verlengen, tenzij ze gereserveerd zijn of afkomstig zijn van een andere bibliotheek. Dat kan via de website, de verlenglijn of in de bibliotheek. Verlengen kan maximaal 2 keer verlengen via de website, na inleveren eventueel opnieuw te lenen


INSCHRIJVEN

Als je bij ons iets wilt lenen, hoef je je alleen maar in te schrijven in een van onze vestigingen*. Bij de inschrijving heb je een geldig legitimatiebewijs nodig. Wie jonger is dan 15 jaar mag ook een legitimatiebewijs van één van de ouders meenemen.

Geef een adreswijziging graag op tijd door (ook van je emailadres!). Dat kan schriftelijk of via e-mail. Vergeet daarbij niet je pasnummer te vermelden.

Voorkom misbruik van je pas en meld diefstal of verlies direct bij ons. Wij  blokkeren dan je pas. Je kunt het ook zelf doen via Mijn bibliotheek op de website. Je bent zelf aansprakelijk voor eventueel misbruik van je pas.

*Wie zich inschrijft gaat akkoord met onze leenvoorwaarden en verklaart zich verantwoordelijk voor het geleende op zijn/haar pas.


UITSCHRIJVEN

Opzeggen van je abonnement doe je  tenminste twee maanden voordat het volgende contributiejaar begint. Dat kan in de bibliotheek, schriftelijk of per email.

Voor de actuele tarieven verwijzen wij je graag naar het overzicht van de tarieven.