Service

Bibliotheek Wise app

biebwiseappMet de Bibliotheek Wise app regel je eenvoudig de belangrijkste bibliotheekzaken met je smartphone of tablet. Download de gratis app en ontdek zelf het gemak en de mogelijkheden.

Wat kun je met de app?

Met de app kun je overal waar je bent gebruik maken van onze bibliotheekdiensten, zoals:

  • Wat heb ik thuis? Verlengen: bekijk welke materialen je thuis hebt, wanneer je ze moet inleveren en verleng ze eenvoudig
  • Zoeken in de catalogus: doorzoek onze volledige collectie, plaats reserveringen of voeg titels toe aan je verlanglijst
  • Aanwinsten en leesadvies: bekijk onze aanwinsten en laat je op ideeën brengen met (persoonlijk) lees- en luisteradviezen en beoordelingen van andere bibliotheekgebruikers
  • Eigen inbox en pushberichten: ontvang de laatste bibliotheekberichten in je eigen inbox en krijg onder andere meldingen over reserveringen die klaarliggen of materialen die je weer moet inleveren

Hoe werkt het?

Download de app voor iOS of Android via de linkjes hieronder. Wanneer je de app voor het eerst opent, dien je eenmalig via de plaatsnamenlijst je eigen bibliotheek te selecteren. Daarna kun je met je reguliere gebruikersnaam / pasnummer en wachtwoord / pincode inloggen.

Vervanging eerdere versie App

Onze nieuwe Bibliotheek Wise app vervangt de app ´de Bibliotheek´ van Cubiss.nl die we in 2012 hebben gelanceerd. Mocht je hier nog gebruik van maken, dan adviseren we deze van je telefoon of tablet te verwijderen en te vervangen door onze nieuwe en verbeterde app.

Contact

Bibliotheek Dinkelland

Oranjestraat 21
7591 GA Denekamp

Telefoon 0541 35 17 10

E-mail:

Internet: https://www.bibliotheekdinkelland.nl


Vragen over ledenadministratie

Mail naar   als u een vraag heeft over uw contributie, over een boete of factuur, als u een adreswijziging wil doorgeven of als u wilt opzeggen. Vermeld bij het bericht: uw naam, adres en uw bibliotheekpasnummer.
U kan ook onderstaand formulier zo volledig mogelijk invullen.

Velden met een * zijn verplicht.
Uw reactie
Uw persoonlijke gegevens

In verband met verwerking van persoonlijke gegevens dient akkoord te worden gegaan met onze privacyverklaring.

Beveiligingscode invullen (verplicht)

Om te voorkomen dat er ongewenste e-mails (spam) via dit formulier verstuurd worden, graag hieronder de beveiligingscode invoeren. De code is niet hoofdlettergevoelig. Als de code niet goed leesbaar is kunt u de code vernieuwen door op het icoontje naast het invoerveld te klikken.


captcha

Overstappen op automatische incasso

Ben je al lid van de Bibliotheek, maar wil je overstappen op automatische incasso? Vul dan het formulier hieronder in, dan regelen we het voor je.

De afloopdatum van je jaarabonnement kan je vinden in Mijn Bibliotheek onder Mijn gegevens.Om het abonnement in orde te maken hebben we je volledige 18 tekens tellende IBAN-nummer nodig. Klik hier om jouw IBAN-nummer te berekenen.

(Velden met een * zijn verplicht)

Nieuwsbrief

meisje achter pcWilt u op de hoogte blijven van het nieuws en de activiteiten van de Bibliotheek Dinkelland?
Log dan in op onze website en wijzig uw voorkeur bij 'Nieuwsbrieven'. U kunt deze instellingen ten allen tijde weer veranderen.

  • Bent u lid van de Bibliotheek Dinkelland en ontvangt u onze nieuwsbrief nog niet? Log dan hier in en ga via het menu naar ‘Mijn gegevens’.en vul bij Nieuwsbrief ontvangen via wijzigen 'Ja' in en klik op 'Opslaan'.
  • Bent u geen lid van de Bibliotheek Dinkelland en wilt u toch graag onze nieuwsbrief ontvangen? Dat kan natuurlijk ook. Ga hier naar het aanmeldformulier. Na aanmelding kunt u met het e-mailadres en wachtwoord inloggen op deze website om uw nieuwsbrieven te beheren.

Vragen en/of opmerkingen

Bent u enthousiast over de Bibliotheek en onze nieuwsbrief? Vertel het aan vrienden, familie en buren. Voor vragen en/of opmerkingen over deze nieuwsbrief, kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina.

 

Regel het met Mijn Bibliotheek

Regel je bibliotheekzaken met Mijn Bibliotheek! Met Mijn Bibliotheek kun je zelf verschillende zaken handig thuis regelen.

Om in te loggen ga je naar Pasnummer/Gebruikersnaam rechtsboven op deze pagina en vul  je het nummer van je bibliotheekpas (28907…) of de gebruikersnaam in. Daarna de pincode of het wachtwoord dat door uzelf is aangemaakt. Met Mijn Bibliotheek kun je verschillende zaken regelen:

Verlengen
Een overzicht van wat je in huis hebt en de mogelijkheid om materialen te verlengen. Of bekijk via de link Eerder geleende titels wat je al eerder geleend hebt.

Aanwinstenservice
Kies één of meerdere onderwerpen en ontvang iedere week via e-mail de nieuwste aanwinsten in deze categorieën. Zo weet je bijvoorbeeld altijd wanneer de nieuwste thrillers, dvd’s of Engelse romans zijn binnengekomen. Gratis!

Mijn Muziekweb
Cd’s zoeken en reserveren bij de grootste discotheek van Nederland. Eenmalig aanmelden met e-mailadres is hierbij verplicht. Deze collectie is ook opgenomen in de (Muziek)catalogus van Bibliotheek Dinkelland.

Bericht ontvangen voor reservering en/of inleverattentie?
Een seintje als de reservering klaarstaat, of als de inlevertermijn van een boek binnenkort verloopt ?
Dit is te regelen via de Algemene lenergegevens in Mijn bibliotheek. Deze berichten kun je via e-mail of sms ontvangen! GRATIS

Verzoeken doorgeven
Heb je een voorstel voor een bepaalde titel, geef het door via de link Aanschafverzoek.

Algemene zaken regelen
Zoals e-mail-adres wijzigen,  reserverings-/herinneringsberichten ontvangen.

Nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte van de activiteiten en acties van de bibliotheek en abonneer je op de digitale nieuwsbrief van Bibliotheek Dinkelland.