Direct naar de inhoud

De Bibliotheek biedt hulp bij belastingaangifte

De Bibliotheek biedt hulp bij belastingaangifte

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw belastingaangifte via de computer? Een expert die met u meekijkt? Of heeft u een vraag? Dan kunt u terecht in de Bibliotheek Dinkelland.  Samen met Wijkracht Dinkelland en Kulturhus Denekamp biedt de Bibliotheek een gratis belastingspreekuur aan ter ondersteuning van de digitale aangifte 2020. Deze spreekuren zijn op de volgende dagen/tijden: 

Donderdag 18 maart van 09.00 - 12.00 uur (voor aanmelden klik hier)
Donderdag 15 april van 09.00 - 12.00 uur (voor aanmelden klik hier))
 

U kunt zich telefonisch aanmelden bij Wijkracht  06-34360924 (Marc oude Vrijlink), Bibliotheek Dinkelland 0613355324 (Henk Rengerink) of rechtstreeks via de website www.bibliotheekdinkelland.nl/agenda bij een van de bovengenoemde data.  

I.v.m. de huidige Coronamaatregelen verzoeken wij u vriendelijk om alleen naar het spreekuur te komen.  

Voor mensen die zelf aangifte willen doen, biedt de Bibliotheek Borne gratis beveiligd computer- en internetgebruik. Hulp bij aangifte en computerfaciliteiten is gratis en voor iedereen, ook als je geen lid van de Bibliotheek bent. Wilt u beter leren omgaan met de computer, internet en sites van de overheid?  Volg dan de cursus Klik&Tik of Digisterker. Vraag naar de mogelijkheden bij de Bibliotheek.