Resultaten 1 - 6 van 6

Lekkere lange zomerdagen – tijd voor jezelf, tijd voor een boek! In juni, juli en augustus is het tijd voor Zomerlezen.

Goed nieuws! Bibliotheek Dinkelland is vanaf donderdag 20 mei weer geopend. Gelukkig maar, want we hebben jullie enorm gemist.  Op maandag 17 mei kondigde het kabinet aan dat alle bibliotheken in Nederland weer open mogen. We zijn erg blij jullie weer te mogen verwelkomen. Uiteraard blijven de geldige coronamaatregelen van kracht. Daarbij is de Bibliotheek zo ingericht dat het voor alle bezoekers én medewerkers veilig is.

Wil je iets betekenen voor je medemens, heb je affiniteit met de Nederlandse taal, heb je een uur per week over en vind je het leuk om iemand te helpen de Nederlandse taal beter te leren schrijven, lezen en spreken?

Kom ook gezellig naar het Taalcafé!
Ken je of ben je iemand die graag de Nederlandse taal beter wil leren? In het Taalcafé kunnen mensen op gezellige en ontspannen manier oefenen met de Nederlandse taal.