Resultaten 1 - 7 van 7

Jezelf redden op de computer, tablet of smartphone. Dat is niet altijd vanzelfsprekend voor iedereen. De maatschappij vraagt steeds meer digitale vaardigheden van ons. Bibliotheken in Overijssel zetten zich er op verschillende manieren voor in dat iedereen volwaardig mee kan doen. Dat resulteert onder andere in een nieuwe zevendelige tv-serie genaamd ‘Klik ‘m aan’. "Klik ‘m aan" stimuleert inwoners van Overijssel op een laagdrempelige manier om aan te haken bij de digitale samenleving. De eerste aflevering is vanaf donderdag 13 januari te zien op RTV Oost om 17.30 uur.

Download hier de enige échte waardebon voor het BoekStartkoffertje voor je baby. Hiermee kan je het beroemde oranje koffertje met twee leuke prentenboekjes voor je baby GRATIS ophalen bij een Bibliotheek bij jou in de buurt. Je baby wordt ook nog eens gratis lid, dus waar wacht je nog op? Klik op de oranje knop om de PDF te printen.

Waardebon BoekStart

Raakt u enthousiast en bevlogen door het volgende?

De Bibliotheek Dinkelland heeft haar vestigingen in Ootmarsum en Denekamp. Er is veel dynamiek in het bibliotheekveld, op dit moment maken we een transitie door van de traditionele naar de maatschappelijke bibliotheek. De Bibliotheek op school is hier een mooi voorbeeld van. Ook zullen onze vestigingen steeds meer veranderen van boekenvoorraden naar thirdplaces (ontmoetingsplekken).

Wil je iets betekenen voor je medemens, heb je affiniteit met de Nederlandse taal, heb je een uur per week over en vind je het leuk om iemand te helpen de Nederlandse taal beter te leren schrijven, lezen en spreken?