Resultaten 1 - 5 van 5

Aan de hand van prachtig beeldmateriaal neemt de bekende natuurfotograaf, schrijver en verteller Eddy Oude Voshaar winnaar van de Losserse cultuurprijs u op een hilarische wijze mee op reis door de adembenemende schoonheid van Noordoost- Twente en het Duitse grensgebied het het land van de Dinkel.

De VoorleesExpress Dinkelland zorgt ervoor dat kinderen die moeite hebben met taal extra aandacht krijgen. Vrijwilligers hebben twintig sessies met een gezin. Je ontmoet elkaar thuis of in de bibliotheek. Samen met de ouders ga je lekker aan de slag met taal en (voor)lezen.

De Bibliotheek helpt je met online trainingen. Voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling. Of je nu tijdelijk geen baan hebt, wilt veranderen van werk of gewoon je CV wilt bijhouden.

Wil je iets betekenen voor je medemens, heb je affiniteit met de Nederlandse taal, heb je een uur per week over en vind je het leuk om iemand te helpen de Nederlandse taal beter te leren schrijven, lezen en spreken?