Resultaten 1 - 5 van 16

Gepubliceerd op: maandag 17 juni 2019

Op uitnodiging van de Bibliotheek Dinkelland was vanmorgen de schrijfster Daniëlle Bakhuis te gast bij drie groepen van het Twents Carmel College Denekamp. Dit alles in het kader van de leesbevordering. Ter voorbereiding hierop hebben de leerlingen afgelopen weken één of meerdere  boeken van haar gelezen

Gepubliceerd op: vrijdag 14 juni 2019

Raakt u enthousiast en bevlogen door het volgende?

De bibliotheek Dinkelland heeft haar vestigingen in Ootmarsum en Denekamp. Er is veel dynamiek in het bibliotheekveld, op dit moment maken we een transitie door van de traditionele naar de maatschappelijke bibliotheek. De bibliotheek op school is hier een mooi voorbeeld van. Ook zullen onze vestigingen steeds meer veranderen van boekenvoorraden naar thirdplaces (ontmoetingsplekken) Door meer samen te werken, het vertrouwde noaberschap en innovatie willen we een bijdrage kunnen leveren aan een duurzame samenleving waarin de inwoners centraal staan.

Gepubliceerd op: vrijdag 17 mei 2019

Houdt u van lezen maar is de Bibliotheek te ver weg of lastig om er te komen? Bibliotheek Dinkelland maakt het u makkelijk: Bibliotheek Dichtbij huis! (breng- en afhaalpunt). Reserveer vanuit huis op elk moment van de dag en de materialen worden zo spoedig mogelijk bezorgd.