Resultaten 1 - 10 van 15

In verband met elektriciteitswerkzaamheden op 8 juni in Ootmarsum, is de bibliotheek deze woensdagmiddag gesloten. Heeft u 8 juni als vervaldatum voor uw geleende boeken, dan kunt u deze tot uiterlijk 15 juni nog boetevrij inleveren. Verlengen kunt u ook natuurlijk via www.bibliotheekdinkelland.nl

Kom zaterdag 11 juni van 10.30 uur tot 12.30 uur naar de BoekStartdag in de Bibliotheek Denekamp, waar de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom krijgen.

De provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel vinden het belangrijk dat iedereen met het openbaar vervoer veilig en gemakkelijk kan reizen. Dat geldt met name voor ouderen. Daarom hebben zij OV-ambassadeurs in de arm genomen.

Kom dinsdag 14, 21, 28 juni en 5 juli naar de Bieb en maak kennis met het bouwen van LaQ. Verbaas je over de eindeloze mogelijkheden.

Op woensdag 2-2-2022, is de Voorleeswedstrijd van de gemeente Dinkelland gehouden. Helaas kon schoolkampioen Lily uit Weerselo wegens coronaquarantaine niet deelnemen, maar de kampioenen Fenna uit Saasveld, Feline uit Rossum, Evi uit Tilligte, Dycke uit Lattrop, Guusje uit Ootmarsum, Jens uit Agelo, Lisa uit Deurningen en Cato, Wiep, Charlotte, Siem en Cas uit Denekamp waren er wel.

Jezelf redden op de computer, tablet of smartphone. Dat is niet altijd vanzelfsprekend voor iedereen. De maatschappij vraagt steeds meer digitale vaardigheden van ons. Bibliotheken in Overijssel zetten zich er op verschillende manieren voor in dat iedereen volwaardig mee kan doen. Dat resulteert onder andere in een nieuwe zevendelige tv-serie genaamd ‘Klik ‘m aan’. "Klik ‘m aan" stimuleert inwoners van Overijssel op een laagdrempelige manier om aan te haken bij de digitale samenleving. De eerste aflevering is vanaf donderdag 13 januari te zien op RTV Oost om 17.30 uur.