Resultaten 1 - 8 van 8

Online bankzaken regelen, beeldbellen met familie en ‘s avonds nog éven je werkmail checken…

Op vrijdagmorgen 11-12 werd vrijwilligster Riet Rikkink letterlijk in de bloemetjes gezet. Bibliothecaris Richard Zwienenberg feliciteerde haar met haar 50-jarig jubileum als medewerkster in de bibliotheek te Denekamp.

Wil je iets betekenen voor je medemens, heb je affiniteit met de Nederlandse taal, heb je een uur per week over en vind je het leuk om iemand te helpen de Nederlandse taal beter te leren schrijven, lezen en spreken?

Afgelopen vrijdag zijn alle Taalmaatjes geslaagd voor de cursus Succes!. Na het volgen van deze cursus kunnen de Taalmaatjes nog beter de deelnemers begeleiden die ondersteuning behoeven bij de Nederlandse Taal. Vier ochtenden hebben ze daarvoor een training gevolgd die werd gegeven door Dorine Muller van de Stichting Lezen&Schrijven.

Ook Taalmaatje worden? Neem dan contact op met dhr. Henk Rengerink (dinsdag en vrijdag aanwezig in de bibliotheek of via )

Kom ook gezellig naar het Taalcafé!
Ken je of ben je iemand die graag de Nederlandse taal beter wil leren? In het Taalcafé kunnen mensen op gezellige en ontspannen manier oefenen met de Nederlandse taal.

Elke maand kiest de redactie van BoekStart een aantal mooie en leuke boeken om voor te lezen aan baby's, peuters en kleuters.

Uw boeken Dichtbij Huis bezorgd!
Houdt u van lezen maar is de Bibliotheek te ver weg of lastig om er te komen? Bibliotheek Dinkelland maakt het u makkelijk: Bibliotheek Dichtbij huis! (breng- en afhaalpunt). Reserveer vanuit huis op elk moment van de dag en de materialen worden zo spoedig mogelijk bezorgd.