Vanaf 1 mei betalen voor Cd en Muziekdvd-aanvragen

Gepubliceerd op: dinsdag 20 juni 2017
Vanaf 1 mei betalen voor Cd en Muziekdvd-aanvragenLeen je regelmatig cd's en vraag je weleens een cd aan die je (nog) niet kunt lenen in je Bibliotheek? Met ingang van 1 mei wordt hiervoor een bedrag in rekening gebracht en betaal je voor iedere cd en muziekdvd-aanvraag:
• € 2 voor cd's en muziekdvd's die uit de collectie van de Overijsselse Bibliotheken geleverd worden en
• € 3 voor cd's en muziekdvd's uit de collectie van de Centrale Discotheek Rotterdam (CDR).
Ben je in het bezit van een Topabonnement dan betaal je geen leengeld voor het lenen hiervan.
Zodra je een aanvraag indient, komt er een pop up in beeld die je vertelt dat deze aanvraag € 2 ,00 of € 3,00 kost. Je wordt dus niet verrast door onverwachte kosten.
Nadat wij de aangevraagde cd of muziekdvd voor je hebben klaargezet registreren wij dit bedrag. Dit kun je later met pinpas betalen in de Bibliotheek of via iDeal.