Werkzaamheden in Ootmarsum

Gepubliceerd op: maandag 19 juni 2017
Werkzaamheden in OotmarsumAls alles volgens plan verloopt beginnen we in de week van 26 juni a.s. met de werkzaamheden in de bibliotheek Ootmarsum.
In het kader van de nieuwe visie van de bibliotheek Dinkelland zal in Ootmarsum een gedeelte van het gebouw worden teruggeven aan de gemeente Dinkelland. De bibliotheek moet daardoor de oude situatie  herstellen. M.a.w. er zal een muur worden geplaatst tussen het gedeelte van de ruimte  dat eigendom is van de gemeente en het pand dat eigendom is van de Stichting Bibliotheek Dinkelland.
Het een en ander betekent wel dat er in de week van 26 juni enige overlast is tijdens de openingsuren van de bibliotheek. Wij zullen zoveel mogelijk maatregelen nemen om deze overlast te beperken o.a. door het tijdelijk aanbrengen van een afscheiding.Voor moeders met kinderwagens en mensen die gebruik maken van een rolstoel wordt een speciale (tijdelijke) voorziening getroffen bij de hoofdingang van de bibliotheek Ootmarsum aan het Kerkplein.