Weerselo

Gepubliceerd op: maandag 24 juli 2017
WeerseloIn verband met de herinrichting van het centrum in de kern Weerselo, zal binnenkort officieel het bibliotheekgebouw worden verkocht aan de gemeente Dinkelland.
Vrijdag 21 juli was de bibliotheek voor het laatst geopend. Vanaf maandag 24 juli wordt het gebouw ontruimd. Vrijdag 21 juli is een groot gedeelte van de jeugdcollectie overgebracht naar de basisschool. Na de vakantie kunnen de leerlingen gebruik maken van de nieuwe voorziening “de Bibliotheek Op School” (dBos).
Hebt u belangstelling om ons te helpen bij het uitlenen van boeken aan de leerlingen van de school en heeft u eens in de week twee uur tijd om te helpen? Dan komen wij graag met u in contact. U kunt uw interesse kenbaar maken via een mail () of telefonisch op woensdag- of donderdagmiddag (0541-351710).

Tevens zijn we bezig om in samenspraak met de gemeente Dinkelland en de inwoners van Weerselo te kijken naar een andere bibliotheekvoorziening.