Bibliotheek Dichtbij Huis in Noord Deurningen

Gepubliceerd op: woensdag 13 september 2017
Bibliotheek Dichtbij Huis in Noord DeurningenUw boeken Dichtbij Huis bezorgd!

Binnenkort in Noord-Deurningen in Kulturhus de Mare aan de Nieuwewemestraat 3.

Houdt u van lezen maar is de Bibliotheek te ver weg of lastig om er te komen? Bibliotheek Dinkelland  maakt het u makkelijk: Bibliotheek Dichtbij huis! (breng- en afhaalpunt)

Op de volgende locatie zijn boeken en andere materialen zoals DVD’s af te halen. Reserveer vanuit huis op elk moment van de dag en de materialen worden zo spoedig mogelijk bezorgd op de door u gekozen locatie:

- Kulturhus de Mare, Nieuwewemestraat 3 Noord-Deurningen.

Hoe werkt het:
• Reserveer elk boek dat u wenst via onze site (www.bibliotheekdinkelland.nl). Een geldig
   bibliotheekabonnement is noodzakelijk
• Vul bij het afhaalpunt uw favoriete locatie in
• Het boek bezorgen wij bij het gekozen afhaalpunt
• U haalt het boek uit de Bibliotheekboekenkast
• Het boek is al uitgeleend aan uw bibliotheekpas, dus u kunt het zo meenemen
• In te leveren materialen hoeft u alleen maar op de inleverplank te zetten

Weet u dat:
• U ook snel en makkelijk kunt reserveren via de Bibliotheek Wise app op telefoon of tablet?
• U alle boeken op de afhaalpunten kunt inleveren ook al zijn ze ergens anders geleend?
• U een uitleentermijn van 3 of 4 weken hebt maar er extra transportdagen bij op komen?
• Alle boeken en dus ook de nieuwste te reserveren zijn?

Binnenkort worden er twee bijeenkomsten georganiseerd in het Kulturhus waar u informatie kunt krijgen over deze dienstverlening van de bibliotheek Dinkelland.

* 19 september ’s morgens tijdens de huiskamer bijeenkomst
* 26 september om 18.30 uur

Het een en ander wordt mogelijk gemaakt door Kuturhus de Mare, Aveleijn Kulturhus Denekamp en Bibliotheek Dinkelland.