Biebboeken laten bezorgen in het Trefpunt of in Kulturhus de CoCeR

Gepubliceerd op: donderdag 11 januari 2018
Biebboeken laten bezorgen in het Trefpunt of in Kulturhus de CoCeRNu de openbare bibliotheken gesloten zijn in Weerselo en Rossum, is het nog steeds mogelijk om reserveringen, boeken die je graag wil lezen, te laten bezorgen in Weerselo bij het Trefpunt of in Rossum in het Kulturhus Rabo De CoCeR. Hoe ?
Wanneer u binnen de website van de bieb op de oranje Reserveer-knop hebt gedrukt, komt u in een tussenschermpje. Daar ziet u in oranje letters twee opties staan, namelijk Wijzig ophaalvestiging en Laten bezorgen. Klik op "kies een afhaalpunt" en u ziet "Afhaalpunt ’t Trefpunt" en "Afhaalpunt Kulturhus de Cocer" staan. Maak een keuze, klik daarop en de rest wijst zich vanzelf. U krijgt een berichtje als het boek, al aan u uitgeleend, voor u klaarstaat. U hoeft het bij het ophalen dus niet meer op uw pas te zetten (Klik dus niet op Wijzig ophaalvestiging, want dan heb u alleen de keuze tussen de bibliotheken in Hengelo en Ootmarsum.)
U kunt het geleende net als voorheen maximaal 4 weken lenen.