Website voorlezen

Breng een nieuw lid aan en geniet samen met het nieuwe lid van twee maanden gratis lenen

Gepubliceerd op: vrijdag 09 maart 2018
Breng een nieuw lid aan en geniet samen met het nieuwe lid van twee maanden gratis lenenVoor ieder nieuw lid, dat de laatste vijf jaar geen lid is geweest, ontvangen de aanbrenger en het nieuwe lid een eenmalige korting van 2 maanden op hun abonnement.
Want voor een standaard jaarabonnement betaal je nu maar € 35,80 (normaal € 43,50), of €48,75 (normaal € 58,50) voor een top jaarabonnement en krijg je dus zomaar 2 maanden gratis lenen cadeau!
Kom langs of schrijf je online in.
Deze actie loopt tijdens de Boekenweek van 10 maart tot met 18 maart 2018 in alle vestigingen van de Bibliotheek Dinkelland. De éénmalige kosten van inschrijven bij een standaardabonnement (€ 3,50) wordt wel in rekening gebracht.
Na 1 jaar wordt het abonnement automatisch verlengd en geldt het reguliere tarief.

Voordelen lidmaatschap
- onbeperkt lezen (keuze uit ruim 35 miljoen titels)
- met je ledenpas kun je een gratis account aanmaken voor het lenen van e-books
- omvangrijke collectie dvd's (actueel, klassiekers, filmhuis) gratis lenen voor drie weken
- altijd en overal genieten van boeken terwijl je iets anders doet (fietsen, autorijden, tuinieren) door de nieuwe manier van boeken beleven: luisterboeken.

Gemak
Bovendien wordt het lenen van materialen steeds makkelijker. Wist je bijvoorbeeld dat je via onze website boeken, cd’s en dvd’s kunt zoeken, reserveren en verlengen? Daarnaast is het mogelijk om vanuit iedere bibliotheek in Overijssel en daarbuiten materialen te lenen en deze bij een andere bibliotheek in de provincie in te leveren!

Voor meer informatie kijk op: www.bibliotheekdinkelland.nl.