Enthousiaste vrijwilligers gezocht

Gepubliceerd op: donderdag 03 mei 2018
Enthousiaste vrijwilligers gezochtDe Bibliotheek Dinkelland brengt mensen met elkaar in contact. In de vestiging Denekamp is elke dinsdagochtend een inloopspreekuur voor mensen met computervragen. Het team dat dit begeleidt is op zoek naar twee enthousiaste vrijwilligers die zich hiervoor willen inzetten. De Bibliotheek Dinkelland is op zoek naar versterking!
Bent u enthousiast, vindt u het leuk om voor anderen iets te betekenen en samen te werken? Dan horen we dit graag! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

De Bibliotheek Dinkelland is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die mee willen bouwen! Mocht u belangstelling hebben dan horen we het graag! U kunt contact opnemen met Henk Rengerink per mail ( ) of telefonisch (0541-351710 tijdens kantooruren). U kunt natuurlijk ook binnenlopen bij een van de inloopochtenden op een van de dinsdagen van 09.30 – 11.30 uur. U bent van harte welkom!