Website voorlezen

Gepubliceerd op: donderdag 03 mei 2018
Glansrijk slagen doe je met studeren in de Bibliotheek! (helaas geen garantie dat je slaagt)Bibliotheek Dinkelland, locatie Denekamp, gaat alle leerlingen die de komende weken hard moeten studeren een handje helpen. Van 14 t/m 29 mei tijdens openingstijden zijn er extra studieplekken ter beschikking. Dus of je nou rustig zelf wilt studeren of afspreekt om samen te studeren, je kunt in de Bibliotheek terecht! Je maakt (op vertoon van je scholierenpas/Carmel) gratis gebruik van de volgende faciliteiten:

. WiFi

- Stroompunten

- Werkplekken

- Koffie/Thee/Water (Kulturhus)

- Collectie van de Bibliotheek

- 20% korting op een tosti en een warme drank bij het ‘t Peerke

En hier de gouden tip om het studeren wat te vergemakkelijken: http://www.digitalcolleges.nl/ Vol met video colleges met extra uitleg over je examenvakken.

De Bibliotheek wenst alle scholieren heel veel succes tijdens de examens.