Taalmaatjes Gezocht!

Wil je iets betekenen voor je medemens, heb je affiniteit met de Nederlandse taal, heb je een uur per week over en vind je het leuk om iemand te helpen de Nederlandse taal beter te leren schrijven, lezen en spreken? Dan is Taalmaatje worden bij het Taalpunt Dinkelland een supergoed idee. Als Taalmaatje oefen je met een vaste deelnemer een uur per week in de Bibliotheek of Kulturhus met het beter schrijven, lezen en spreken, dit doe je aan de hand van de Succes! methode.

Hiervoor krijg je eerst een cursus van vier dagdelen en daarna ga je individueel aan de slag met je deelnemer. Uiteraard in overleg en op maat. Twee keer per jaar houden we een bijeenkomst met alle andere Taalmaatjes om ervaringen uit te wisselen en contact te houden met elkaar.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Henk Rengerink (Consulent)
Oranjestraat 21