Interesse in een leesclub?

Heb je zin om mee te doen in een leesclub? Bezoek dan de informatiebijeenkomst in de bibliotheek Dinkelland, locatie Denekamp op dinsdagmiddag 14 mei om 14.00 uur

De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia in samenwerking met de Bibliotheek Dinkelland. Senia richt in heel Nederland leesclubs op en brengt zo mensen die graag lezen bij elkaar.
Landelijk zijn leesclubs in opmars. Steeds meer mensen vinden het prettig om samen met anderen over boeken te praten en het aantal leesclubs neemt toe. Een veel gehoorde opmerking is dat je door een leesclub meer aan lezen toekomt en een gesprek erover veel meerwaarde heeft.

Leidraad voor de groepen is een lijst van moderne literatuur die is opgesteld door deskundigen. Daaruit worden 6 à 7 boeken per jaar gelezen en besproken aan de hand van leeswijzers met vragen die het gesprek structuur geven.
Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Praktische informatie
Belangstellenden zijn welkom op dinsdag 14 mei, Oranjestraat 21 in Denekamp. Aanvang: 14.00 uur.

Belangstelling? Meld je dan aan in de bibliotheek van Denekamp of Ootmarsum. Per mail aanmelden kan natuurlijk ook: