Vakantie snelcursus fotograferen en filmen met iPhone of iPad

Fotograferen en filmen met iPhone of iPad

Je kent het wel: snel even een plaatje of filmpje schieten van een favoriete vakantie bestemming. Met de huidige generatie smartphone of tablet is een professionele camera echter steeds minder noodzakelijk.

De kwaliteit van de huidige smartphone biedt echter voldoende mogelijkheden voor een mooie vakantie herinnering. Deze apparaten zijn immers compact, handig mee te nemen en multifunctioneel.

Echter wat als je de technische mogelijkheden onvoldoende  beheerst en kent? Dan moet je nog een keer (betaald) naar de bestemming terug om het alsnog te verbeteren. Dit alles is echter niet nodig.

In deze snelcursus worden de belangrijkste punten behandeld om tijdens een vakantie bezoek kwaliteit materiaal te “schieten”. Je kan dan thuis nog lang van kunt nagenieten van je mooie opnames.

We behandelen o.a. draaiboek, opslag, resolutie, beeldformaat, belichting, tijdopname, opslag en delen en uiteraard veel tips en trucs.

Bij voldoende belangstelling wordt deze cursus van 2 sessies gegeven in de Bibliotheek Denekamp

Door       : ervaren docent

Wanneer : totaal aantal cursusavonden: 2  avonden en wel op diindagavond 14 en 21 mei

Tijdstip   : 20:00 - 21:30 uur

Waar       : Kulturhus / Bibliotheek te Denekamp

Kosten   : € 15,- per persoon voor twee cursusavonden

Klik hier om u per mail in te schrijven voor deze cursus of bel naar 0541 -351710. Inschrijfdatum sluit op 9 mei.

Opmerking: De cursus is gebaseerd op Apple / IOS apparatuur, echter veel technische basisvaardigheden van het filmen en fotograferen zijn onafhankelijk van het merk toestel.