40 jarig jubileum Jan Vugteveen

Afgelopen vrijdag heeft Jan Vugteveen, werkzaam als bibiothecaris in Ootmarsum, zijn 40 jarig jubileum gevierd samen met de medewerkers van de Bibliotheek Dinkelland en de vrijwilligers van de vestiging Ootmarsum.

Veertig jaar geleden is Jan begonnen als chauffeur op een van de bibliobussen bij de toenmalige Provinciale Bibliotheek Centrale -Oost, tegenwoordig beter bekend als Rijnbrink. In 2013 zijn de bibliobussen verdwenen op het platteland. Vanaf die tijd heeft Jan gewerkt als chauffeur bij het transport tussen de diverse  bibliotheken in Overijssel. De laatste jaren werkte hij tevens voor de Stichting Bibliotheek Dinkelland met name in de vestiging Ootmarsum, waar ze Jan kennen als zeer behulpzaam, maar ook als iemand die oog heeft voor zijn klanten.