Gezocht: Enthousiaste en betrokken bestuursleden

Raakt u enthousiast en bevlogen door het volgende?

De bibliotheek Dinkelland heeft haar vestigingen in Ootmarsum en Denekamp. Er is veel dynamiek in het bibliotheekveld, op dit moment maken we een transitie door van de traditionele naar de maatschappelijke bibliotheek. De bibliotheek op school is hier een mooi voorbeeld van. Ook zullen onze vestigingen steeds meer verande- ren van boekenvoorraden naar thirdplaces (ontmoetingsplekken) Door meer samen te werken, het vertrouwde noaberschap en innovatie willen we een bijdrage kunnen leveren aan een duurzame samenleving waarin de inwoners centraal staan.

Voor deze belangrijke keuzes zijn we op zoek naar 2 nieuwe bestuursleden die ons bestuur kunnen versterken met aanvullende competenties.

Gezien de huidige samenstelling van het bestuur is er behoefte aan bij voorkeur bestuursleden met kennis en ervaringen in het ondernemerschap en/of financiën.

Interesse en uitgerust met een frisse blik? Dan komen wij graag met u in gesprek!

Solliciteren:

Stuur uw korte motivatie en CV voor 10 december naar Anthony van Peet,