Maatregelen tegen coronavirus

Update 15-03-2020

Ook Kulturhus / Bibliotheek Denekamp en Bibliotheek Ootmarsum geeft gehoor aan gezond verstand en wijsheid. Wij sluiten per direct (15 maart) onze deuren voor alle bezoekers van het Kulturhus en de bibliotheken. Samen moeten we het Coronavirus indammen..

We nemen deze voorzorgsmaatregel voor iets dat we allemaal niet kunnen overzien, gezien de omvang van deze pandemie. Ook als je niet persoonlijk de gevolgen van het virus ondervindt is er een groot maatschappelijk belang dat de verspreiding ervan zo gecontroleerd mogelijk gaat, zodat de ziekenhuizen en de zorgverleners de hulp kunnen blijven bieden aan de gene die het echt nodig hebben. Als het kan, blijf dan aub thuis.

Wij volgen de richtijnen van onze overheid en het RIVM. Hoe lang wij onze deuren sluiten is nog niet bekend. Zo lang als nodig is. Bij nieuws plaatsen wij dit meteen op de website en facebook.

Heb je vragen? Dan kun je deze stellen via

We vertrouwen op je begrip en medewerking.