Nederland Leest 2021

Haal je boekgeschenk op tijdens Nederland Leest in de bibliotheek

Kom naar Bibliotheek Dinkelland tijdens Nederland Leest en krijg het boek De wandelaar van Adriaan van Dis van ons cadeau! In dit boek krijgt een Nederlander in Parijs bij een brand een hond in zijn schoot geworpen. Een hond die een andere wereld voor hem opent: die van vluchtelingen, illegalen en zwervers. Het verandert Parijs, het verandert de man: hij wil helpen, goed doen. Maar alles wat hij doet pakt anders uit. Je kunt dit boek de hele maand november gratis ophalen in de bibliotheek. Zolang de voorraad strekt!

Eén boek, duizend gesprekken

Een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar. Daarom organiseren we tijdens Nederland Leest verschillende activiteiten voor onze leden en bezoekers waarbij ontmoeting en gesprek centraal staan. Nederland Leest staat dit jaar in het teken van reizen en je kunt je aanmelden voor activiteiten rond dit thema!

Stadswandeling in Ootmarsum – Nederland Leest

In het kader van Nederland Leest organiseren we in Ootmarsum een stadswandeling o.l.v. Ben Kleisen op vrijdag 26 november.

De wandeling start om 10.00 uur bij de bibliotheek Ootmarsum en eindigt om 11.00 uur.
Na afloop ontvangen de deelnemers het boek van Adriaan van Dis “De Wandelaar”. Uiteraard is er dan ook koffie/thee.

Maximaal aantal deelnemers: 12
Deelname: gratis, aanmelden verplicht door het reserveren van een gratis ticket.

.