BoekStartdag 11 juni 2022

Kom zaterdag 11 juni van 10.30 uur tot 12.30 uur naar de BoekStartdag in de Bibliotheek Denekamp, waar de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom krijgen.

Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Baby’s kunnen meer dan je denkt. Het is fijn om samen een boekje te bekijken, plaatjes aan te wijzen en te benoemen. Dit is niet alleen goed voor het contact met je baby: het stimuleert ook de taalontwikkeling.

Er wordt voorgelezen en er zijn spelactiviteiten, onder andere een blote voeten pad.
Peuters worden uitgenodigd mee te doen aan de peuterdans. Peuterdans wordt aangeboden door studio Lez uit Denekamp. Opgave via:  of bel: 0541 35 17 10

Krijg een groeimeter cadeau!

En als het feest is, dan zijn er ook cadeautjes. We geven op de BoekStartdag een speciale BoekStartgroeimeter cadeau aan je kindje van 0 t/m 2 jaar.

BoekStart koffertje

Als je je kindje meteen aanmeldt voor een gratis lidmaatschap dan krijgen kinderen van 0-2 jaar het BoekStart koffertje cadeau. Kinderen van 2 t/m 5 jaar die lid worden krijgen een prentenboek cadeau.

Gouden Bon winactie

Op deze dag gaat ook de Gouden Bon actie van start. In 1 BoekStart koffertje wordt een Gouden Bon gedaan. Zit de Gouden Bon in jouw koffertje dan ontvang je een mooi prentenboekenpakket.

Over BoekStart

Met BoekStart krijg je volop tips voor boekjes, voorlezen en workshops om van voorlezen een feest te maken.

Kijk op Boekstart voor meer tips