Hulp bij Belastingaangifte

Vind meer artikelen over

Voor welke leeftijd? 18+ (iedereen boven 18)
Leren, lezen en lenen Spreekuren
Thema Werk en inkomen, Infopunt Digitale Overheid
Locatie en service Bibliotheek Denekamp

Hulp bij Belastingaangifte

Steeds meer zaken gaan tegenwoordig via internet. Om je op weg te helpen biedt de Bibliotheek Dinkelland daarom gratis hulp bij belastingaangifte, computerfaciliteiten en cursussen om digitaal vaardig te worden. Voor iedereen. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Ieder jaar verzorgen wij de belastingspreekuren. Tijdens het belastingspreekuur helpen wij je met het invullen van je aangifte.

Waar en wanneer?
Dit jaar vinden de spreekuren plaats in maart/april zodra de data bekend zijn vermelden we dit op de website (Agenda). Hier kan men zich dan ook inschrjven voor het spreekuur naar keuze.

Voor wie?

De hulp is bedoeld voor mensen die recht hebben op toeslagen.

Waarmee kunnen we je nog meer helpen?

Cursussen
De Bibliotheek biedt gratis cursussen aan om digitale basisvaardigheden op te doen. Zo regel je gemakkelijk en snel al je zaken met alle overheidsinstanties.

Computers
De Bibliotheek heeft computers met veilige internetverbinding en printfaciliteiten. Mensen kunnen zelfstandig hun (belasting)zaken met de digitale overheid regelen.

Meer weten?
Heeft u vragen aangaande dit onderwerp, dan kun je mailen naar: