Vacatures - Vrijwilligers gezocht!

Vind meer artikelen over

Voor welke leeftijd? 18+ (iedereen boven 18)
Locatie en service Bibliotheek Denekamp, Bibliotheek Ootmarsum

Altijd een plek voor mensen die mee willen helpen bij de dienstverlening van de Bibliotheek

De Bibliotheek heeft altijd een plek voor mensen die mee willen helpen bij de dienstverlening van de Bibliotheek. Wil je op vaste dagen en tijden werken? Of juist liever flexibel inzetbaar zijn? Wil je helpen bij activiteiten als begeleiden van mensen bij het vergroten van taal- en/of digitale vaardigheden? Of vind je voorlezen voor kinderen heel erg leuk? Laat het ons weten. Word vrijwilliger bij de Bibliotheek!

1. Vrijwilligersvacature: Vrijwillger bij (digitale) techniek workshops

We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden ons af en toe te helpen bij workshops en activiteiten rondom (digitale) techniek in de Bibliotheek.

Vrijwilliger bij (digitale) techniek workshops

2. Vrijwilligersvacature: Trainer bij DigiSterker

Met de cursus ‘Digisterker: werken met de e-overheid’ leer je deelnemers wat ze met een DigiD kunnen doen. Ook wijs je hen de weg te vinden op verschillende websites van de overheid.
De bibliotheek besteedt ook aandacht aan andere basisvaardigheden, zoals computer- en taalvaardigheden. De trainer ondersteunt en begeleidt om de maatschappelijke participatie en persoonlijk ontwikkeling van de deelnemers te bevorderen. De deelnemers komen vier keer in achtereenvolgende weken bij elkaar gedurende ca. twee uur.

Vrijwilliger trainer bij DigiSterker