Theorie Rijbewijs: oefenprogramma's

Vind meer artikelen over

Voor welke leeftijd? 12-18 (tieners/jongeren), 18+ (iedereen boven 18)
Leren, lezen en lenen Kennisbronnen
Thema Onderwijs

Gratis oefenen voor je theorie-examen bromfiets, auto of motor

In de bibliotheek kun je gratis oefenen voor je theorie-examen bromfiets, auto of motor met het programma ‘Theorie-rijbewijs’ van het bedrijf Theorie.nl. Je kunt oefenen op een computer of op de eigen mobiel, tablet of laptop. De enige voorwaarde is dat deze middelen zijn aangesloten op het WIFI netwerk van de Bibliotheek. Alle vragen uit het CBR-examen zitten in het programma verwerkt.

Voor wie?
Het ‘Oefenprogramma theorie-rijbewijs’ is in de bibliotheek vrij toegankelijk voor zowel leden als niet leden van de bibliotheek. Ben je lid van de bibliotheek? Dan kun je thuis inloggen met je bibliotheekpas.

Omschrijving
Veel deelnemers aan het CBR-theorie-examen slagen de eerste keer niet voor het examen. Met het ‘Oefenprogramma theorie-rijbewijs’ wil de Bibliotheek je kans op slagen vergroten. Zo leveren we een bijdrage aan je persoonlijke ontwikkeling en het zelfstandig deelnemen aan de maatschappij.

Meer informatie
Kom naar de Bibliotheek en geef bij de informatiebalie aan dat je wil oefenen voor het CBR-theorie-examen of log thuis in met je bibliotheekpas.

Log in met de bibliotheekpas