DigiVitaler - Digitale zorg dichterbij

Vind meer artikelen over

Voor welke leeftijd? 18+ (iedereen boven 18)
Leren, lezen en lenen Cursussen, Kennisbronnen, Apps
Thema Gezondheid
Locatie en service Bibliotheek Denekamp

Uw zorg en gezondheid kunt u steeds meer met uw computer, tablet of smartphone controleren en regelen. Dat noemen we digitale zorg. Digitale zorg is handig, omdat het u minder tijd kost en u uw gegevens altijd bij de hand heeft.

Met het lesprogramma DigiVitaler maakt u kennis met digitale zorg en leert u er mee werken. Het lesprogramma bestaat uit verschillende lessen. Elke les behandelt een vorm van digitale zorg. Er zijn bijvoorbeeld lessen over Thuisarts.nl, Apotheek.nl, gezondheidsapps, het patiëntenportaal van de huisarts en over het videoconsult.

Wilt u meer leren over digitale zorg?
Neem dan contact op met de bibliotheek Dinkelland en vraag naar de lessen die de bibliotheek organiseert over digitale zorg. Wilt u alvast de mogelijkheden van digitale zorg ontdekken? Klik dan hier om bijvoorbeeld de filmpjes met uitleg te bekijken.