Regel je bibliotheekzaken met Mijn Bibliotheek! Met Mijn Bibliotheek kun je zelf verschillende zaken handig thuis regelen.

Om in te loggen ga je naar Pasnummer/Gebruikersnaam rechtsboven op deze pagina en vul  je het nummer van je bibliotheekpas (28907…) of de gebruikersnaam in. Daarna de pincode of het wachtwoord dat door uzelf is aangemaakt. Met Mijn Bibliotheek kun je verschillende zaken regelen:

Verlengen
Een overzicht van wat je in huis hebt en de mogelijkheid om materialen te verlengen. Of bekijk via de link Eerder geleende titels wat je al eerder geleend hebt.

Aanwinstenservice
Kies één of meerdere onderwerpen en ontvang iedere week via e-mail de nieuwste aanwinsten in deze categorieën. Zo weet je bijvoorbeeld altijd wanneer de nieuwste thrillers, dvd’s of Engelse romans zijn binnengekomen. Gratis!

Mijn Muziekweb
Cd’s zoeken en reserveren bij de grootste discotheek van Nederland. Eenmalig aanmelden met e-mailadres is hierbij verplicht. Deze collectie is ook opgenomen in de (Muziek)catalogus van Bibliotheek Dinkelland.

Bericht ontvangen voor reservering en/of inleverattentie?
Een seintje als de reservering klaarstaat, of als de inlevertermijn van een boek binnenkort verloopt ?
Dit is te regelen via de Algemene lenergegevens in Mijn bibliotheek. Deze berichten kun je via e-mail of sms ontvangen! GRATIS

Verzoeken doorgeven
Heb je een voorstel voor een bepaalde titel, geef het door via de link Aanschafverzoek.

Algemene zaken regelen
Zoals e-mail-adres wijzigen,  reserverings-/herinneringsberichten ontvangen.

Nieuwsbrief ontvangen?
Blijf op de hoogte van de activiteiten en acties van de bibliotheek en abonneer je op de digitale nieuwsbrief van Bibliotheek Dinkelland.