Activiteiten BasisLab

Het BasisLab is vanaf januari 2023 in de bibliotheek Denekamp en vanaf februari 2023 in Ootmarsum geopend. Een hele maand lang wordt in een bepaald thema elke week met een bepaalde groep machines een leuke maakplaats-activiteit georganiseerd, waar je gratis aan kunt deelnemen!  Op deze manier hopen we iedereen in de gemeente Dinkelland kennis te laten maken met technologie en maakcultuur.

Over het BasisLab 

Heb jij altijd al eens met een 3D scanner of -printer willen werken? Een laser-, foamsnijder of snijplotter? Of ben je misschien meer geïnteresseerd in de borduur- of vacuümvormmachine? Geen probleem, wij hebben het allemaal in ons eigen BasisLab! Vanaf 9 januari 2023 kun je elke maandag meedoen met een activiteit in Denekamp. Daarnaast kun je elke eerste woensdag van de maand in Ootmarsum ook deelnemen.Tijd 15:00 uur - 16:30 uur. Het maakt niet uit hoe oud je bent; iedereen is welkom om mee te doen.

Activiteiten bibliotheek Denekamp

April: Creatief met Ontwerpen! 

 

Mei: Beleef de textielwereld!

 

Juni: Ontdek de wereld van 3D!

Aanmelden bibliotheek Denekamp

Voor elke activiteit is plek voor 4 personen, dus meld je snel aan via de links hierboven.

 

BasisLab bibliotheek Ootmarsum

Elke 1e woensdag van de maand wordt in de bibliotheek Ootmarsum een bepaald thema met een bepaalde groep machines een leuke maakplaats-activiteit georganiseerd, waar je gratis aan kunt deelnemen! 

Aanmelden bibliotheek Ootmarsum

Ontwerp-maand Aanmelden: 5 april

Textiel-maand  Aanmelden: 3 mei

3D-maand Aanmelden: 7 juni

Ontwerp-maand Aanmelden: 5 juli