Resultaten 1 - 10 van 13
Digitaal Café

Op dinsdagochtend kun je in de Bibliotheek Denekamp terecht met vragen op het gebied van laptop, tablet en smartphone. Vrijwilligers helpen je op weg in de digitale wereld.

Taalcafé

Kom ook gezellig naar het Taalcafé!
Ken je of ben je iemand die graag de Nederlandse taal beter wil leren? In het Taalcafé kunnen mensen op gezellige en ontspannen manier oefenen met de Nederlandse taal.

 

Servicepunt Vrijwillige inzet

Het Servicepunt Vrijwillige Inzet houdt spreekuur voor jou. Wij begeleiden geïntersseerden richting vrijwilligerswerk. Wij geven informatie en advies op het gebied van vrijwillige inzet. Daarnaast brengen wij vraag en aanbod in kaart.

Samen in Kerstsfeer komen

Workshop Kerstdecoratie

Truus Wissink  en Suse Kamphuis verzorgen op woensdag 18  december een workshop kerststukken maken. Jong, oud, man, vrouw, het maakt niet uit, het is voor iedereen leuk  om te doen. Bovendien krijgen de kerstdagen zo een persoonlijk tintje.

Spreekuur Formulierenservice en thuisadministratie

Soms kan de administratieve rompslomp je boven het hoofd groeien, weet je niet meer wat je met al die brieven en formulieren moet of zijn er schulden ontstaan. Wijkracht Dinkelland kan je daarbij helpen. 

Workshop: Drones (gratis)

Leeftijd: 8, 9 en 10 jaar

Altijd al willen vliegen met een drone? Grijp je kans dan in de Kerstvakantie! Je gaat tijdens de workshops vliegen met een drone die je daarvoor zelf hebt geprogrammeerd. 
 

Workshop: Drones (gratis)

Leeftijd: 10, 11 en 12 jaar

Altijd al willen vliegen met een drone? Grijp je kans dan in de Kerstvakantie! Je gaat tijdens de workshops vliegen met een drone die je daarvoor zelf hebt geprogrammeerd. 
 

Informatiebijeenkomst tweede leesclub Denekamp N2

Samen met elkaar een boek bespreken

Bibliotheek Dinkelland werkt graag samen met Stichting Senia. Mensen bij elkaar brengen in leesclubs is immers een gezamenlijk belang. De Senia-ambassadeurs (regionale vrijwilligers) maken met de bibliotheken een planning voor informatiebijeenkomsten om nieuwe groepen op te richten.

Workshop E-books

Wist je dat de Bibliotheek een aanbod heeft van meer dan 20.000 e-books? Deze kun je lenen als u lid bent. Er is voor ieder wat wils!  Het kan best een stap zijn om te beginnen met digitaal lezen. We helpen je graag op weg middels een workshop E-books in de bibliotheek Dinkelland, locatie Denekamp.