Home


Wat gebeurt er in de bieb?

Meer nieuwsberichten

Verbouwing Bibliotheek Ootmarsum

Benieuwd naar de verbouwing van de Bibliotheek Ootmarsum in 'n Emter? Klik dan op onderstaande knop en bekijk de laatste stand van zaken.

Meer informatie over de verbouwing


Voor jeugd en jongeren

Zoek je een digitaal prentenboek? Wil je lekker wegdromen bij een boek? Moet je lezen voor je lijst? Of zoek je informatie over een spreekbeurt? Kijk snel verder, klik op je leeftijd en bekijk wat de bibliotheek te bieden heeft.

Lees meer

Studie- en werkplekken

Als student, zzp'er of flexwerker is het soms fijner om je laptop op te pakken en buiten de deur te gaan werken. De Bibliotheek is ook een ontmoetingsplaats voor jou als ondernemer of freelancer: even netwerken, tips uitwisselen of nieuwe ideeën opdoen.

Lees meer


Kom langs en ontdek de bieb!

BasisLab

In het BasisLab krijgt iedereen de kans om kennis te maken met de nieuwste technologie. Heb jij altijd al met een 3D-printer, lasersnijder of borduurmachine willen werken? Deze en nog veel meer andere apparaten staan voor je klaar in het BasisLab.

Meer over het BasisLab

IDO

Het Informatiepunt Digitale Overheid (IDO) is er voor iedereen die vragen heeft over websites van de overheid. Hier kun je terecht als je vragen hebt over bijvoorbeeld toeslagen, belastingen, DigiD, AOW, werk, uitkering, Donorregistratie, Coronacheck, rijbewijs en zorg.

Meer over het IDO

Taalpunt

Het Taalpunt is dé plek voor iedereen die de Nederlandse taal beter wil beheersen. Een plek voor mensen die een andere taal spreken én voor mensen die beter willen leren lezen of schrijven. Het Taalpunt helpt je verder en gaat op zoek naar ondersteuning die bij jou past.

Meer over het Taalpunt

Maak jij al gebruik van onze app?

  1. Download de app


    Ga naar de Appstore of Google Playstore op jouw device en download "Bibliotheek Wise".

  2. Selecteer jouw bieb


    Zoek op plaatsnaam, postcode, pasnummer of huidige locatie en vind jouw bibliotheekvestiging.

  3. Log in


    Log in met jouw "Mijn bibliotheek" gegevens en ontdek de vele mogelijkheden van de app!