Eén inlog voor alle bibliotheekdiensten

Vanaf 21 juni 2024 verandert het inloggen bij Bibliotheek Dinkelland. We stappen samen met alle openbare bibliotheken over op één inlogsysteem. Met jouw account kun je inloggen bij jouw eigen bibliotheek, maar bijvoorbeeld óók bij de online Bibliotheek om e-books of luisterboeken te lenen. Je hoeft dan nog maar één gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden om van alle online diensten van de bibliotheek gebruik te maken.

Meer informatie via e-mail

Klanten met een account bij Bibliotheek Borne waarvan we een e-mailadres hebben, worden op de hoogte gebracht via een e-mail. Hiervoor gebruiken wij het bij ons bekende e-mailadres. 

Opnieuw inloggen

In de meeste gevallen hoef je na 21 juni alleen opnieuw in te loggen met je gebruikersnaam en wachtwoord. Wachtwoord of gebruikersnaam vergeten? Geen probleem. Je vraagt het makkelijk op via de links ‘Wachtwoord vergeten?’ en ‘Gebruikersnaam vergeten?’ onder het inlogscherm.

Hulp nodig?

Heb je nog vragen of problemen met inloggen of wil je meer weten over de online Bibliotheek? Kom dan langs bij de Bibliotheek. 


Veelgestelde vragen

Waarom een nieuwe inlogmethode?

Vanaf 21 juni 2024 verandert het inloggen bij Bibliotheek Dinkelland. We stappen samen met alle openbare bibliotheken over op één inlogsysteem. Met jouw account kun jij straks inloggen bij jouw eigen bibliotheek, maar bijvoorbeeld óók bij de online Bibliotheek om e-books of luisterboeken te lenen. Je hoeft dan nog maar één gebruikersnaam en wachtwoord te onthouden om van alle online diensten van de bibliotheek gebruik te maken. 

Moet ik iets doen voor deze wijziging?

Nee, je hoeft niks te doen. Behalve een keer inloggen zodra de wijziging is voltooid.

Ben je lid? Dan ontvang je een persoonlijk bericht met meer informatie. Daarom is het belangrijk dat het (juiste) e-mailadres bekend is bij ons. Je kunt je gegevens controleren, en eventueel direct aanpassen door in te loggen op de website of via de Wise-app.

Wat verandert er voor mij?

Nadat we zijn overgegaan op één inlogsysteem (rondom 21 juni) krijg je een e-mail met belangrijke informatie over jouw inloggegevens. Vanaf dan ga je dezelfde inloggegevens gebruiken voor Mijn Menu/ Wise-app en de Online Bibliotheek.

Is jouw gebruikersnaam uniek dan verandert deze voor jou niet. Zijn er meerdere mensen met dezelfde gebruikersnaam dan wordt jouw pasnummer als nieuwe gebruikersnaam ingevuld. Geen zorgen, je kunt dit achteraf zelf gemakkelijk veranderen. 

Hoe kan ik inloggen?

Ga via de ‘log in’ knop op de website naar je eigen ‘menu’ of maak gebruik van de Bibliotheek Wise App. Typ vervolgens je gebruikersnaam. Daarna voer je je wachtwoord in.

Ben je jouw wachtwoord vergeten? Klik op 'Wachtwoord vergeten?' en vul je gebruikersnaam in. Je ontvangt een e-mail van de Bibliotheek met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Weet je jouw gebruikersnaam niet meer? Klik op 'Gebruikersnaam vergeten?'. Vul jouw e-mailadres in. Je ontvangt vervolgens een e-mail met jouw gebruikersnaam. 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten

Ben je je wachtwoord vergeten of lukt het inloggen niet met je wachtwoord? Geen probleem. Je kunt eenvoudig een nieuw wachtwoord instellen via deze link. Daar vul je jouw gebruikersnaam in. Je ontvangt vervolgens een e-mail met instructies om een nieuw wachtwoord in te stellen. 

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten

Je kunt je gebruikersnaam opvragen via deze link. Vul daar je e-mailadres in dat gekoppeld is aan jouw account bij Bibliotheek Dinkelland. Je ontvangt vervolgens een mail met je gebruikersnaam. 

Geen mail ontvangen? Kijk eerst in de map 'Ongewenste mail' of 'Spam'.


Geen antwoord op je vraag gevonden?

Neem contact met ons op