Boekbespreking Sonny Boy in de Bibliotheek

Gepubliceerd op: 1 november 2023 12:06

In november is het Heel Nederland Leest. Onder het motto ‘Eén boek, duizend gesprekken – een goed boek brengt gesprekken op gang en verbindt lezers met elkaar’, geeft Bibliotheek Dinkelland dit jaar ‘Sonny Boy’ van Annejet van der Zijl cadeau. Leescluborganisatie Senia viert dit feest graag mee en houdt op 27 november van 19.00 - 21.00 uur een open leesclub in Bibliotheek Denekamp.

Tijdens de open leesclub gaan deelnemers met elkaar in gesprek over ‘Sonny Boy’. Wat vonden zij van het boek? Wat viel hen op? Heeft het nieuwe inzichten gebracht...? Het is leuk om te ontdekken dat de betekenis van hetzelfde boek voor iedereen anders kan zijn. De boekbespreking kan op elke manier gehouden worden. Plezier enopenheid staan voorop.

Speciaal voor deelnemers heeft Senia een verdiepende leeswijzer gemaakt. Deze geeft praktische tips over hoe je een open leesclub kunt houden. Daarnaast bevat het achtergrondinformatie over ‘Sonny Boy’ en Annejet van der Zijl. Ook is een lijst met vragen en discussiethema’s opgenomen. Deelnemers krijgen de leeswijzer per e-mail toegestuurd.

Info
De open leesclub is op 27 november om 19.00 uur tot 21.00 uur in Bibliotheek Denekamp, Oranjestraat 21. Deelname is gratis en iedereen kan meedoen. 

Doe mee en ontdek hoe leuk het is om samen met anderen over boeken te praten!

Aanmelden voor de Open Leesclub